FR
WEBSHOP
BLOG
OVER NANA
100% NATUURLIJKE PRODUCTEN
DE TROEVEN
PRAKTISCHE INFO
   
Onze site maakt gebruik van cookies. Deze dienen enkel voor de algemene surfervaring.
ok
Voor iedereen die kiest voor gezond haar. Ontdek meer!
WAAROM KIEZEN VOOR 100% NATUURLIJK?
Chemische haarproducten kunnen zowel het haar als de hoofdhuid beschadigen. Veel verzorgingsproducten dragen misschien wel het label ‘natuurlijk’ of ‘organisch’ maar bevatten toch chemische ingrediënten. Dat kan allergische reacties veroorzaken. Zeker bij kleuringen. Daarom kiest Nana voor 100% natuurlijk.


WIE IS GEBAAT BIJ 100% NATUURLIJKE HAARZORG?
Iedereen die gezond haar belangrijk vindt. Maar vooral mensen met een gevoelige huid, mensen die allergisch zijn, zwangere vrouwen, mensen die een chemokuur ondergaan, milieubewuste mensen... Mensen komen van ver naar het Ieperse kapsalon van Nana: van Brugge tot Rijsel.


KAN NANA OOK HAARKLEURINGEN DOEN?
Ja. Bij Nana kunt u terecht voor kleuringen puur natuur. Ideaal voor wie houdt van natuurlijk ogend haar. Geknipt ook voor iedereen die gezond haar wil. Ontdek alle troeven van plantaardige kleuringen hier.


WAAROM IS NANA ANDERS?
1. Hoofdzaak Nana wil een relaxerende en gezonde plek zijn voor iedereen die geeft om haar. 2. Hoofdzaak Nana is een milieuvriendelijk salon vrij van chemicaliën (ammoniak, PPD, peroxide, zware metalen, siliconen…). 3. Hoofdzaak Nana is een uiterst professioneel kapsalon die uw wensen vertaalt in een snit die bij u past.


IS EEN KNIPBEURT OF VERZORGING BIJ NANA DUURDER DAN EEN ANDER KAPSALON?
Neen. Nana is niet duurder dan de kapper die met chemische producten werkt.
Bekijk de prijslijst om precies te weten hoeveel u betaalt voor uw Nana-coupe.