Close
Reacties van klanten

Reacties van klanten

Jij bent de reden dat ik me elke dag inzet

Waarom zou je kiezen voor een natuurlijke kapper? Zijn natuurlijke haarverzorgingsproducten echt zoveel beter? En vooral: waarom zou je kiezen voor een haarvriendelijke snit van Nana en de plantaardige producten uit (de webshop van) Hoofdzaak Nana? In plaats van zelf te stoefen laat ik het liever anderen vertellen.

Nee, je bent geen geitenwollensokkentype als je kiest voor natuurlijke en pure haarverzorging. Steeds meer mensen – mannen en vrouwen, jong en oud – kiezen voor de weg die het best is voor je haar, je hoofdhuid en het milieu. Dat merk ik aan de vele nieuwe klanten die de weg vinden naar mijn kapsalon Hoofdzaak Nana in de Rijselstraat 50 in Ieper en aan de vele bestellingen die ik krijg via https://webshop.hoofdzaaknana.be/


Ik ben al mijn klanten heel dankbaar. En ik word vooral blij als ik de vele positieve reacties zie die mensen achterlaten nadat ze naar mijn kapsalon zijn gekomen, producten hebben besteld uit mijn webshop of gewoon als ze geïnspireerd worden door mijn berichten op Facebook en Instagram te lezen of mijn blogartikels. 

Deze reactie kreeg ik van de mama van Louise: 

“Ik dacht al lang: ‘Ik wil dat graag eens meedelen aan Nana’, en nu doe ik het gewoon… 

Ik ben je echt nog altijd dankbaar voor hoe je omging met mijn dochter Louise. Sinds ze bij jou is geweest is, heeft ze haar haar echt aanvaard. Ze voelt zich nu goed met haar haren. En ze zien er ook veel gezonder uit!

Veel succes verder, je doet dat zó goed, helemaal vanuit jezelf, hoedje af

Een andere mama liet me weten: 

“Mijn dochter is zoooo mooi met haar nieuw kapsel 😊 Ze heeft heel de morgen lopen zingen vanJ‘aimej’aime la vie 🎶 Dus dikke dikke proficiat 😁👍… Knap werk! 

Inspiratie voor kappers
Blijkbaar bereiken mijn posts en blogs ook collega-kappers. Ik slaag erin om hen te inspireren om ook natuurlijker te werken in hun kapperzaken. Een e-mail zoals deze van Ophelie maakt me echt heel blij: 

Dag beste Nana. U kent mij waarschijnlijk niet. Ik ben afgestudeerd aan het Immaculata in Ieper en al 13 jaar zelfstandig in Wallonië. Een jaar geleden ben ik gestart met natuurlijke producten en végétale kleuringen. Ik vind het fantastisch maar k heb nog heel veel te leren. Ik wou je gewoon ‘dank u zeggen omdat ik geïnspireerd ben door u. Ik vind je manier van werken echt super. Dankzij jou heb ik nu ook de cursussen van Annie Kok gevolgd. Ik hoop dat ik misschien, net als jij, binnen enkele jaren ook een inspiratiebron mag zijn voor andere kappers zal zijnGrtjesOphelieMyosotis Hair and Beauty.


Reacties zoals deze zijn hartverwarmend en moedigen me aan om nog meer van me te laten horen en mijn beste beentje voor te zetten in mijn kapsalon. Dank je wel om me te volgen.